Hyttebooking Harstad Turlag

Selvbetjent løsning for bestilling og avbestilling av våre hytter - For privatpersoner

Grunnet Covid-19 må all overnatting reserveres på forhånd. Du leier hele hytta for deg og ditt turfølge. Andre gjester har da ikke adgang. Det er ikke adgang med tilfeldig overnatting, dagbesøk eller for teltere.

Ankomst fra kl 15:00. Avreise senest kl 12:00.

Reservasjon av plass på våre hytter er basert på en selvbetjent løsning. Finn aktuell hytte, søk på ønsket dato og reserver plass. Er det ikke ledig på aktuell dato vil det stå "Ikke tilgjengelig i valgt periode". Velg da knappen "VIS TILGJENGELIGHET"

Din bestilling blir bekreftet med e-post umiddelbart etter at betaling er fullført. Vi opplever tidvis at denne havner i "SPAM" hos enkelte brukere.

Vilkår for avbestilling:
Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen "min side":

Ved fullført bestilling mottar du en e-post med kvittering for din overnatting.
Vi opplever tidvis at denne havner i "spam" hos våre brukere.

-Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
-Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.
        (Eksempel: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl 23:59 på lørdag.)

Ønsker du å flytte reservasjon:
Dette løses enklest ved å avbestille og bestille ny overnatting på ønsket tidspunkt. Dette må gjøres før frist for avbestilling utløper.

Overnevnte link til "min side" gjelder bare for reservasjoner på Harstad Turlag sine hytter.

Generelle vilkår ved bestilling av Harstad Turlag sine ubetjente hytter - Privatpersoner

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Den som bestiller må være medlem for å benytte medlemspris og en del av turfølget.  Noter DNT medlemsnummer i NOTATFELTET ved bestilling.

Selvbetjent booking er basert på tillit. Velg riktig priskategori.
Om det avdekkes feilaktig bruk av priser ilegges et gebyr kr 500,- i tillegg til priskorrigering.

De fleste av våre hytter er låst med DNTs standardnøkkel. Sjekk alltid hva som gjelder for den hytta du skal besøke på ut.no
Nøkkelen er kun for medlemmer, én i reisefølge må derfor være medlem. Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen, også de som har bestilt på forhånd. Alle gjester plikter å opptre hensynsfullt i samsvar med DNTs smitteverninstruks, og følge oppslag på hyttene og gjeldende smittevernregler fra aktuelle myndigheter.

Våre hytter er tilrettelagt for allmenn bruk. Hund er kun tillatt ved enkelte anlegg.
Overtredelse medfører et nedvaskegebyr kr 2000,-

Skoleklasser og grupper *) som ønsker å benytte våre anlegg tar kontakt med Harstad Turlag på e-post: post@harstad-turlag.no  Kommersielle aktører skal inngå skriftlig avtale om bruk av våre hytter.

Avbestilling og endring:

Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen på nett "min side".
Ønsker du å flytte din reservasjon løses dette enklest ved å avbestille og bestille ny overnatting på ønsket tidspunkt.

•    Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
•    Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

All relevant informasjon om våre hytter finnes på https://ut.no. Vilkårene godkjennes ved bestilling.

Harstad Turlag ønsker deg en god tur!

Grupper *) er definert slik: / Groups are defined as follows:
Med grupper forstås ideelle organisasjoner som driver med barne og ungdomsarbeid samt skoleklasser fra grunnskole, videregående og folkehøgskoler. Bruk av våre hytter skal avtales. Kontaktpost@harstad-turlag.no

Kommersielle aktører må inngå avtale / Commercial actors only in agreement with Harstad Turlag.

Det er ikke anledning til dagbesøk grunnet smitteverntiltak.