Priser for leie av hytter

Overnatting medlem                                              Overnatting ikke medlem
(Overnight lodging member)                                      (Overnight not a lodging member)

• Voksne/Adult: kr 150,-                                        Voksne/Adult: kr 300,-
  • 15-26 år: kr 75,-                                                      15-26 år: kr 200,-
  • 4-14 år:   kr 0,-                                                        4-14 år:   kr 75,-
  • 0-3 år:     kr 0,-                                                         0-3 år:   kr 0,-

Dagsbesøk medlem/ikke medlem (Day wisit member/non member)

• Voksen/Adult: kr 40,-

Sauna (Blåvatn og Skoddeberg)

• Per person: kr 50,-
  • Leiepris inkluderer gass og brensel.
  • Hyttene kan ikke benyttes som del av kommersielle arrangement.
  • Teltere betaler dagsbesøk ved bruk av hyttene.
  • Samme pris for seng, hems, sofa eller gulv.

Maistua leie av hele bygningen:

• Medlem kr 750,-  Ikke medlem kr 1500,- pr døgn:

Gruppeleie av hytter etter avtale (Overnight groups) Kontakt: mailto:post@harstad-turlag.no

• Grupper (group) : kr 2000,- pr døgn:
      • Grupper antall personer (number of people):
        Maistua og  Skoddeberghytta ( > 4 personer)
        Fossestua ( > 6 personer)
        Bjørnhaugen og Grønnkollen ( > 8 personer)
      • Foreldre + barn regnes ikke som gruppe
    • Komersielle aktører etter avtale
    • Dagsbesøk: Etter avtale

• VIPPS: 22141. Se informasjon her.
    • Paypal: paypal@harstad-turlag.no
    • Kontant: Penger legges i pengepose som legges i bøsse. Husk besøksnummer. NB: Gjelder kun Haakonsbu, Fossestua, Toralfsbu og Blåvatnhytta.
    • Fyll ut og ta med utlagte "Huskekort" fra hytta og betal i bank/nettbank: Konto nummer 0532 11 75033. Innbetales snarest etter besøket.  (Husk navn og adresse samt navn på hytta.)
    • Benytt gjerne utlagte medlemskort på hyttene til å tegne medlemskap (må betales umiddelbart i bank etter besøk), eller meld deg inn på www.turistforeningen.no, og få medlemsfordelene allerede nå.

• Bank: DNB
    • Konto for betaling i Norge: 0532 11 75033