Priser for leie av hytter 2019

Du kan nå reservere sengeplass på våre hytter før du drar på tur. Reservasjonen gir fortrinn til sengeplass, men det forutsetter at du er på hytta før klokka 19:00 på kvelden. Se vilkår for bruk av DNTs selv og ubetjente hytter: Vilkår

Det er ulike retningslinjer for priser og betaling. Sett deg gjerne godt inn i dette!

Priser for overnatting (individuelt) / Prices for lodging (individual)

Aldersgruppe / age group Medlem / Lodging members Ikke-medlem / Lodging non-members
Voksne / adults 200,- 400,-
19-26 år / years 100,- 200,-
13 - 18 år / years 0,- 200,-
4-12 år / years 0,- 100,-
0-3 år / years 0,- 0,-

Leiepris inkluderer gass og brensel. Teltere betaler dagsbesøk ved bruk av hyttene. Det er samme pris for seng, hems, sofa eller gulv, og på Maistua bookes hele hytta og ikke enkeltsenger. Sauna er inkludert i prisen.

Maistua kan forhåndsbookes for eksklusiv bruk. Dette gir rett til å disponere hytta fra kl 17:00 til påfølgende dag kl 11:00. I dette tidsrommet har andre gjester ikke adgang til hytta. Maistua har 4 sengeplasser som kan benyttes på vanlig måte når hytta ikke er
forhåndsbooket. Priser: Medlem kr 750,- Ikke medlem kr 1500,-

Priser for dagsbesøk  / Prices for day visits

Aldersgruppe / age group Medlem / member Ikke-medlem / Non-member
Voksne / adult 40,- 80,-
19-26 år / years 25,- 50,-
13-18 år / years 0,- 25,-
4-12 år / years 0,- 25,-
0-3 år / years 0,- 0,-

Priser for gruppeleie av hytter / Prices for group lodging

Gruppeleie av hytter etter avtale / Group loding must be entered in agreement with Harstad Turlag.

Kontakt / Contact: post@harstad-turlag.no

Grupper er definert slik / Groups are defined as follows:

Med grupper forstås ideelle organisasjoner som driver med barne og ungdomsarbeid samt skoleklasser fra grunnskole, videregående og folkehøgskoler.

• Skoddeberghytta og Fossestua ( > 6 personer)
    • Bjørnhaugen og Grønnkollen ( > 8 personer)

Familier regnes ikke som gruppe / families are not defined as groups
    Kommersielle aktører må inngå avtale / commercial actors only in agreement with Harstad Turlag.
    Dagsbesøk etter avtale / day visits only in agreement with Harstad Turlag.

PRIS FOR GRUPPER / PRICES FOR GROUPS: 2000,-

• VIPPS: 22141. Se informasjon her.
      • Paypal: paypal@harstad-turlag.no
      • Kontant: Penger legges i pengepose som legges i bøsse. Husk besøksnummer. NB: Gjelder kun Haakonsbu, Fossestua, Toralfsbu og Blåvatnhytta.
      • Fyll ut og ta med utlagte "Huskekort" fra hytta og betal i bank/nettbank: Konto nummer 0532 11 75033. Innbetales snarest etter besøket.  (Husk navn og adresse samt navn på hytta.)
      • Benytt gjerne utlagte medlemskort på hyttene til å tegne medlemskap (må betales umiddelbart i bank etter besøk), eller meld deg inn på www.turistforeningen.no, og få medlemsfordelene allerede nå.

• Bank: DNB
      • Konto for betaling i Norge: 0532 11 75033