PRISER FOR OVERNATTING - PRIVATPERSONER

Grunnet Korona er det bare gjester som booker sengeplass på forhånd som har anledning til å bruke våre hytter. Det er ikke adgang med tilfeldig overnatting, dagbesøk eller for teltere.

Betaling / Payment

Vi foretrekker at du benytter booking eller Vipps som betalingsform.

• VIPPS: 22141. Se informasjon her.
  • Paypal: paypal@harstad-turlag.no
  • Bank DNB:  0532 11 75033                     BIC (SWIFT adress): DNBANOKKXXX                              IBAN: NO80 0532 11 75033

Priser for overnatting privatpersoner / Prices for lodging private individuals

Gjelder ikke for kommersielle aktører eller grupper **). Vilkår og reservasjon avtales med post@harstad-turlag.no

Aldersgruppe / age group Medlem / Lodging members Ikke-medlem / Lodging non-members
Voksne / adults 200,- 400,-
19-26 år / years 100,- 200,-
13 - 18 år / years 0,- 200,-
4-12 år / years 0,- 100,-
0-3 år / years 0,- 0,-
Maistua *) Ukedag 750,- / helg 1000,- Ukedag 1500,- / Helg 2000,-
Grupper **) 2000,- 2000,-

Leiepris inkluderer gass og brensel. Teltere betaler dagsbesøk ved bruk av hyttene. Det er samme pris for seng, hems, sofa eller gulv, og på Maistua bookes hele hytta og ikke enkeltsenger. Sauna er inkludert i prisen.

Vilkår for avbestilling:

Avbestilling gjøres gjennom bestillingsløsningen på nett "min side".
​​​​​​​Ønsker du å flytte din reservasjon løses dette enklest ved å avbestille og bestille ny overnatting på ønsket tidspunkt.

-Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
-Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.
        (Eksempel: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl 23:59 på lørdag.)

Maistua *) kan forhåndsbookes for eksklusiv bruk. Dette gir rett til å disponere hele hytta og andre gjester har ikke adgang til hytta.

Grupper **) er definert slik: / Groups are defined as follows:
Med grupper forstås ideelle organisasjoner som driver med barne og ungdomsarbeid samt skoleklasser fra grunnskole, videregående og folkehøgskoler. Bruk av våre hytter skal avtales. Kontakt: post@harstad-turlag.no

Kommersielle aktører må inngå avtale / Commercial actors only in agreement with Harstad Turlag.

Det er ikke anledning til dagbesøk grunnet smitteverntiltak.