PRISER FOR OVERNATTING OG DAGBESØK - PRIVATPERSONER

Du kan nå reservere sengeplass på våre hytter før du drar på tur. Reservasjonen gir fortrinn til sengeplass, men det forutsetter at du er på hytta før klokka 21:00 på kvelden.

Betaling / Payment

Vi foretrekker at du benytter booking eller Vipps som betalingsform.

• VIPPS: 22141. Se informasjon her.
  • Paypal: paypal@harstad-turlag.no
  • Bank: Innbetales snarest etter besøket.  (Husk: Dato, hytte samt ditt navn og adresse)
  • Bank DNB:  0532 11 75033                     BIC (SWIFT adress): DNBANOKKXXX                              IBAN: NO80 0532 11 75033

Priser for overnatting privatpersoner / Prices for lodging private individuals

Gjelder ikke for grupper *), skoleklasser eller kommersielle aktører. Vilkår og reservasjon avtales med post@harstad-turlag.no

Aldersgruppe / age group Medlem / Lodging members Ikke-medlem / Lodging non-members
Voksne / adults 200,- 400,-
19-26 år / years 100,- 200,-
13 - 18 år / years 0,- 200,-
4-12 år / years 0,- 100,-
0-3 år / years 0,- 0,-
Grupper *) 2000,- 2000,-

Leiepris inkluderer gass og brensel. Teltere betaler dagsbesøk ved bruk av hyttene. Det er samme pris for seng, hems, sofa eller gulv, og på Maistua bookes hele hytta og ikke enkeltsenger. Sauna er inkludert i prisen.

Maistua kan forhåndsbookes for eksklusiv bruk. Dette gir rett til å disponere hytta fra kl 17:00 til påfølgende dag kl 11:00. I dette tidsrommet har andre gjester ikke adgang til hytta. Maistua har 4 sengeplasser som kan benyttes på vanlig måte når hytta ikke er
forhåndsbooket. Priser: Medlem kr 750,- Ikke medlem kr 1500,-

Priser for dagsbesøk  privatpersoner/ Prices for day visits private individuals

Aldersgruppe / age group Medlem / member Ikke-medlem / Non-member
Voksne / adult 40,- 80,-
19-26 år / years 25,- 50,-
13-18 år / years 0,- 25,-
4-12 år / years 0,- 25,-
0-3 år / years 0,- 0,-

Priser for gruppeleie av hytter / Prices for group lodging:  kr 2000,-

Gruppeleie av hytter etter avtale / Group loding must be entered in agreement with Harstad Turlag.

Kontakt / Contact: post@harstad-turlag.no

*)  Grupper er definert slik: / Groups are defined as follows:
    Med grupper forstås ideelle organisasjoner som driver med barne og ungdomsarbeid samt skoleklasser fra grunnskole, videregående og folkehøgskoler. Bruk av våre hytter skal avtales.

Kommersielle aktører må inngå avtale / Commercial actors only in agreement with Harstad Turlag.
    Dagsbesøk etter avtale / Day visits only in agreement with Harstad Turlag.