HYTTER OG RUTER

Toralfsbu
Toralfsbu Foto: Jørn Arild Thorvaldsen

Hytteopplevelser for livet med Harstad Turlag!

Harstad Turlag har 8 hytter, løyper og turer i området Hinnøya og sør Troms. Hinnøya er Norges største øy med sine 2198 kvadratkilometer. Store fjellpartier, brede daler og topper opp til 1200 meter gir lite inntrykk av at du befinner deg på en øy. To lange fjorder, Gullesfjorden fra nord og Øksfjorden fra sør deler Hinnøya nesten i to. Det kun er ca. 7 km mellom fjordbotnene.

Harstad Turlags rute og hyttenett ligger på den nordøstlige delen av øya der terrenget ikke er så alpint, men mer «fotvennelig». Likevel er der topper på over 1000 meter som Strandtinden (1081 m.o.h) og Sætertinden (1094 m.o.h.).

Blåvatnhytta

10 sengeplasser. Ubetjent

Booking kommer

​​​​​​​Maistua

Overnatting mulig - 4-6 stk. Ubetjent

Direkte til booking av hytta

Grønnkollen

17 sengeplasser. Ubetjent

Denne hytten er for tiden stengt

TURLAGSHUSET - TIL LEIE!

Harstad Turlag sitt klubblokale i Folkeparken.

Kontakt for utleie.

Betaling og priser

Harstad Turlag er svært avhengig av inntektene vi får fra overnatting og dagsbesøk for å vedlikeholde og drifte hyttene.

Hyttekalender

Informasjon om belegg på våre hytter. Hyttekalender avvikles fra 1. mai 2019.
Informasjon om ledig sengeplass finner du på:booking/dnt.no

Hyttene kan benyttes av alle, men de er låst med DNT-nøkkel (bortsett fra Grønnkollen som har egen nøkkel). Her er en oversikt over hvor DNT-medlemmer kan kjøpe nøkkel

Hytteregler

Harstad Turlag ønsker deg velkommen til våre hytter og ber alle våre gjester sette seg inn i følgende hyttereglement.

Hyttetilsyn

Alle våre hytter er ubetjente, men vedlikeholdes av frivillige hyttetilsyn. Her finner du informasjon om hvem som har tilsyn med de ulike hyttene.

Foto: Torill Pettersen