Bjørnhaugen klar for utleie!

Bjørnhaugen, stue
Bjørnhaugen, stue Foto: Raymond Riise

Etter ett omfattende oppussing- og oppgraderingsarbeid er nå Bjørnhaugen klar for utleie igjen.

Etter ett omfattende oppussing- og oppgraderingsarbeid som omfatter skifting av samtlige vinduer, innvendige dører og loftsluke samt oppussing av kjøkkenet med nye benkeplater og veggpanel som medfører enklere renhold og bedre hygieneforhold, er Bjørnhaugen igjen klar for utleie.

Videre er alt av gulv slipt og lakket med trer strøk lakk. Vegger og himlinger er malt i lyse farger, og ny seks seters sofa med salongbord i hyttestil er på plass. Takbelysningen i stue og gang er også skiftet, og det samme er veggmonterte varmelister på soverommene

Soverommene er nå utstyrt med sengklær i stilig DNT-design.

Arbeidet på kjøkkenet er utført som dugnad av tilsynet, det øvrige arbeid av firma Peab Bogstrand og El Jon installatør.

Vi håper disse tiltak vil bli godt mottatt av våre leietakere og at hytta blir tatt godt vare på og brukt etter de regler som gjelder for renhold og andre forhold.

Jevnlig kontroll vil bli gjennomført etter utleie

Ett skår i gleden etter denne innsatsen var to uregistrerte besøk i forrige uke som stjal med seg to av de nye putetrekkene, men vi er sluttet å bli overrasket over folks småligheter.


Hyttetilsynet.

Skrevet av Raymond Riise 15. mars 2017