Medlemsrekord i Harstad Turlag

Markering av Harstad Turlag sitt medlem nummer 1500, Ann-Cissel Furø. Her sammen med styreleder Nils Erik Bakke og daglig leder på Parabolflua, Hans Erik Myreng.

Harstad Turlag opplever en stor medlemsvekst, og i september rundet vi 1500 medlemmer. Ann-Cissel Furø fra Harstad ble medlem nummer 1500 i turlaget. Dette er en milepæl som turlaget ønsket å markere, og det ble besluttet å overrekke en gave til vårt medlem nummer 1500.

Ann-Cissel Furø fikk 6.oktober overlevert et gavekort på 1500 kr fra styreleder i Harstad Turlag, Nils Erik Bakke og daglig leder på Parabolflua, Hans Erik Myreng. Parabolflua er turlagets samarbeidspartner, og en naturlig aktør å invitere med på denne markeringen. I tillegg til gavekortet mottok Ann-Cissel turboka "Fra Møysalen til Elgens fot".

Ann-Cissel hadde lenge tenkt på å melde seg inn i DNT og det var til slutt en kollega på jobben som overbeviste henne. Ann-Cissel går mye på tur i Harstadområdet og ho sier at ho vil helt sikkert benytte seg av både hyttetilbudet og være med på fellesturer med turlaget.

"Vi hadde tenkt å ha en vervekonkurranse for å nå 1500 medlemmer", forteller Nils Erik Bakke, "men før vi fikk startet konkurransen hadde vi allerede passert det magiske tallet". Ann-Cissel var derfor overrasket og overlykkelig da hun fikk vite at hun var den heldige vinner av en konkurranse som hverken hun eller ingen andre ante noe om.

På landsbasis har vi nå passert 290.000 medlemmer i Den Norske Turistforening. DNT hadde siste året en medlemsøkning på 7,5%, mens Harstad Turlag hadde en økning på hele 7,9%. Mye av økningen i Harstad Turlag har kommet i barnegruppa, men vi ser også en jevn økning på de andre medlemsgruppene.

"Jeg tror antallet medlemmer i Harstad Turlag vil fortsette å øke i tiden fremover", sier Bakke. "Vi har stor aktivitet i alle deler av turlaget og har også nettopp startet en Seniorgruppe og en Fjellsportgruppe".