Medlemsmøte: Vi vant en naturopplevelse!

Theres Tangen og Veronika Sund er klar for å fortelle fra vinnerturene sine

Harstad Turlag arrangerer medlemsmøte den 12. oktober 2016. Møtet er åpent for alle. Tema for medlemsmøtet er «Vi vant en naturopplevelse!». Therese Tangen og Veronika Sund vil da dele erfaringer og fortellinger fra da de vant tur og dro avgårde med henholdsvis 71 grader nord og Fjellräven Polar. Det blir flotte bilder, gode historier og mye turmotivasjon! Møtet avsluttes med enkel servering og hyggelig prat.

Veronika Sund på tur med hundespann i Sverige

Veronika dro på tur fra Tamokdalen og ca 300 kilometer over fjell og vidder til Jukkasjärvi i Sverige. Nesten ei uke på tur med hundespann og overnatting i telt ga mersmak for Veronika. Seks Alaska huskyer fraktet Veronika gjennom flott natur, og nå vil ho dele inntrykkene fra turen. Opplevelsen vant ho gjennom en konkurranse arrangert av Fjellräven, og premien hadde en verdi på rundt 50 000,-

Foto: Veronika Sund er glad i hunder, og turen var derfor midt i blinken for ho.

Therese Tangen på tur med 71 grader nord

Therese og samboeren vant en 71 grader nord-opplevelse i en konkurranse arrangert av TvNorge og Bergans. I tillegg til selve opplevelsen som varte i tre dager vant de også utstyr til en samlet verdi på 80 000,- Mye av dette ble solgt og gitt bort til veldedige formål. I foredraget vil Therese vise bilder, fortelle om konkurransen og hvordan de vant, prate om turen og opplevelsen, og hvordan de levde sammen med de fire andre parene som var med.

Foto: Therese Tangen gleder seg til å fortelle fra turen ho og samboeren vant.

Jevnlige medlemsmøter

Styreleder i Harstad Turlag, Nils Erik Bakke, forteller at dette er det første medlemsmøtet i det han håper blir en lang rekke av slike sammenkomster. – Tidligere hadde turlaget jevnlige medlemsmøter. Disse fungerte som en sosial møteplass, i tillegg til at presentasjoner og foredrag bidro til underholdningen. Turlaget nye kommunikasjonsgruppe er nå ansvarlige for å arrangere jevnlige medlemsmøter igjen, forteller Bakke. Turlaget er i god drift, og rundet nylig 1500 medlemmer. En milepæl som de har jobbet lenge mot. – Våre aktiviteter, også medlemsmøtene, er stort sett åpne for alle. Men ved å bli medlem i turlaget støtter man arbeidet med å bevare friluftsområder og tilrettelegginen vi gjør for at alle skal få utøve friluftsliv, sier Bakke.

Medlemsmøte på turlagshuset ved Folkeparken 12. oktober kl. 19. Åpent for alle. Foredrag ved Veronika Sund og Therese Tangen. Enkel servering.