Sommerkonkurranser med fine premier

Kirsten Håkonsdatter-Berg fra Harstad vant vår facebook konkurranse .
Kirsten Håkonsdatter-Berg fra Harstad vant vår facebook konkurranse . Foto: Therese Tangen

Fredag 15.juli arrangerte Harstad Turlag sommerens første facebook konkurranse. Over 50 stk deltok i kampen om en sommerpakke bestående av turboka "Fra Møysalen til Elgsnesfot", diverse turartikler sponset av Parabolflua Harstad og litt tursnacks. Flere konkurranser kommer.

Konkurransen gikk ut på å fortelle oss om dine favoritt- turer og turpartnere, og vinneren ble trukket ut i fra de som likte konkurranse innlegget. Kirsten Håkonsdatter-Berg 56 år vant denne konkurransen og var meget fornøyd med premien.

Hun er opprinnelig fra Lyngen men har bodd i Harstad de siste 25 år. Håkonsdatter-Berg er en aktiv dame på tur og har vært medlem i Harstad Turlag i 20 år. Det er gjennom turlaget at hun har blitt så godt kjent med Harstads mange og fine turområder. Hun har også vært en del av besteningen i "Løype og turutvalget" i hele 4 år. For 2 år siden gikk hun ut av utvalget og tok over jobben som tilsynsfører på Håkonsbu i Jonsheimen, en plass hun anbefaler folk å besøke. Hun er godt kjent med Harstad Turlag, men denne type facebook konkurranse var nytt for henne.

Hva syns du om denne facebook konkurransen?

"Jeg syns det var artig. Det er med å engasjere folk".

Burde vi ha flere slike konkurranser?

"Ja det syns jeg. Det er possitivt at Harstad Turlag er på facebook så flere legger merke til oss".

Hva syns du om premien og boka?

"Jeg skal jo på tur snart, så da kan jeg jo bruke masse av dette (hun var veldig nysgjerrig på de "Squeezy energi gel" posene sponset av Parabolflua. Hans-Erik Myreng, eier av Parabolflua, kunne fortelle oss at de er super å ha med på tur, for å gi mere energi)Kjempeartig premie som passer perfekt til tur. Boka har jeg fra før og den er super. Masse gode turforslag som kan brukes av alle siden det er både enkle og krevende turtips i den. Turboka er også en flott gave å gi bort til noen".

Boka "Fra Møysalen til Elgsnes fot" fåes kjøpt direkte via oss, på Parabolflua og hos andre forhandlere. Se utsalgssteder her: https://harstad.dnt.no/utsalgssteder-for-turboka/

Flere konkurranser kommer og da vil det beste bilde gi premie. Ikke gå glipp av våre konkurranser og turer. Lik og følg facebook siden våres https://www.facebook.com/harstadturlag/.

Dette var premien Kirsten Håkonsdatter-Berg vant i vår facebook konkurranse. Trykk på bildet og følg med når neste konkurranse kommer. Foto: Therese Tangen