Seniorgruppa på sin første tur

Alle deltakerne vel framme ved Trollvannet
Alle deltakerne vel framme ved Trollvannet Foto: Vebjørn Kleiving
Mandag 20. juni hadde den nyoppstartede seniorgruppa sin første tur. Turen gikk til Trollvannet, med oppstart og avslutning ved Turlagshuset i Folkeparken. Til tross for at det var en regntung dag, var rundt 20 deltakere med på turen.
Turleder var Vebjørn Kleiving, og han forteller om en fin tur i svært hyggelig selskap. Styreleder Nils Erik Bakke tok imot deltakerne på Turlagshuset og serverte kaffe og noe å bite i der. - Det er svært viktig at vi har fått i gang et tilbud også til seniorene i turlaget, sier Bakke. - Vi har jobbet med dette ei god stund, har sendt brev til alle medlemmer i Harstad Turlag som er i målgruppa, og har annonsert i avisen og på Facebook. Og vi nådde tydeligvis mange, siden det var såpass godt oppmøte, sier Bakke.

Folkehelsekoordinator Dagrun Weines var med på turen. - Det var et hyggelig selskap og en fin tur, uttalte Weines. Tilbake på Turlagshuset pratet Weines om viktigheten av å være fysisk aktiv for å ha en god helse. Og ho uttalte at ho hadde god tro på at seniorgruppa i Harstad Turlag er et tilbud som er kommet for å bli.

Harstad Turlag takker til alle som møtte opp, og håper å se dere igjen ved neste anledning!