Grasrotandelen

Grasrotandelen
Grasrotandelen Foto: Norsk Tipping

Grasrotandelen er en viktig inntektskilde for Harstad Turlag. De senere årene har antall spillere som har tilknyttet sin grasrotandel til Harstad Turlag sunket og inntektene går ned. Her er informasjon om hva grasrotandelen er og hvordan du kan støtte Harstad Turlag neste gang du kjøper et spill hos Norsk tipping.

Hva er grasrotandelen

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.

Hvordan kan jeg tilknytte meg en grasrotmottaker?

Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker. På web er det mulig å få en oversikt over alle grasrotmottakere i ditt distrikt.

Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil.

Du kan sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).

Som grasrotgiver gir jeg 5%, hva menes med dette?

Du kan velge hvilket lag eller forening som får 5 prosent* av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Her finner du all informasjon om Harstad Turlag du behøver for å registrer din grasrotandel til oss. 

Harstad Turlag takker for din støtte!

Skrevet av Raymond Riise 2. februar 2016