Harry Karlsen nytt æresmedlem

Æresmedlem Harry Karlsen sammen med nestleder Hanne Marit Kvitting og styreleder Kristian Jakobsen
Æresmedlem Harry Karlsen sammen med nestleder Hanne Marit Kvitting og styreleder Kristian Jakobsen

På frivilligfesten 20. mai ble Harry Karlsen utnevnt som æresmedlem i Harstad Turlag. -Det er helt klart det sosiale i turlaget som gjør at man orker å stille opp, forteller Harry. -Det å samarbeide med andre om dugnad er svært betydningsfullt, forteller en stolt, rørt og takknemlig prisvinner. 

I Harstad Turlags statutter for æresmedlemskap står det at dette tildeles til personer som har gjort en helt ekstraordinær innsats for Harstad Turlag over 20-25 år. Harry Karlsen har definitivt oppfylt disse kriteriene. Han startet sitt engasjement i turlaget på midten av 1980-tallet med løypearbeide på ruta Skoddeberg til Øse. Harry var medlem i Tur- og løypeutvalget frem til midten av 1990-tallet. I 1998 ble han styremedlem og satt der fram til 2007. Han var styreleder i 2005. Han har vært aktiv som turleder både på sommer- og vinterturer, og han har vært hyttetilsyn på både Haakonsbu og Toralfsbu. Han har stått bak mange solcelleanlegg på våre hytter. Harrys bidrag har også strukket seg utover det lokale i Harstad, og han har bidratt både på regionmøter og landsmøter. Ikke minst har Harry vist seg som en lettbedd og svært kompetent dugnadsdeltaker på mange områder i turlaget. Harry er i dag aktiv som turleder i Seniorgruppa i turlaget. 

Æresmedlemskap i Harstad Turlag er en sjelden hedersbevisning og henger meget høyt. Normalt vurderes æresmedlemskap kun hvert 5. år. Nominasjonskomiteen var ikke i tvil om at Harry fortjente å bli æresmedlem, og et enstemmig styre i Harstad Turlag var enige.

Æresmedlem Harry Karlsen med diplomet som viser tildelingen.
Æresmedlem Harry Karlsen med diplomet som viser tildelingen.
Tusen takk for din enorme innsats Harry, og gratulerer som æresmedlem i Harstad Turlag! Kristian Jakobsen

Andre æresmedlemmer i Harstad Turlag:

Roger Riise (2010)
Kjell Gustavsen (2018)