-Vinterens store happening!

Drømmeforhold i mars 2020 - kanskje blir det like bra i år?
Drømmeforhold i mars 2020 - kanskje blir det like bra i år? Foto: Tommy Fure Øwre

DNT Fjellsport Harstad inviterer til nyvinningen «Heia Freeride» 14. mars, og ønsker dermed velkommen til tidenes første freeride-konkurranse i Harstad. -Vi håper dette blir en morsom og fartsfylt dag for alle som har utstyr for å kjøre på ski eller snowboard, forteller en ivrig initiativtaker Siv Kristoffersen. -Dette må jo bare bli vinterens og kanskje årets store happening for de som elsker å stå på ski, fortsetter Siv.

Ingen tidtaking, men likevel konkurranser

Freeride-konkurransen handler ikke om å komme fortest mulig ned, men heller om å ha det moro underveis. -Konkurransen går fra toppen av Heia og ned forbi Maistua, poengterer Siv. -Og vi har en rekke premier å dele ut, blant annet skal vi kåre dagens stil, og dagens antrekk, så her er det mange muligheter til å være kreative, ler Siv. Det vil også bli foto- og videokonkurranser på renndagen.

(teksten fortsetter under bildet)

Heia blir nok dekket av skispor også under "Heia Freeride"
Heia blir nok dekket av skispor også under "Heia Freeride" Foto: Tommy Fure Øwre

Variert utstyr og god trening

Siv forteller at det er åpent hvilket utstyr man vil delta med, om det er randonee, snowboard eller telemarkski. Fellesnevneren er at alle må ta seg til Heia på egenhånd. -Så her er det bare å glide skiene og finne fram gamle eller nyervervede skikunster, oppfordrer Siv. Ho minner også om hjelmpåbud for alle deltakerne.

Samling på Maistua

Kåring av vinnere i de ulike konkurransene vil foregå ved Maistua, etter at alle har kjørt. Her blir det også fyrt opp griller som alle kan benytte seg av. -Vi vil også selge varm og kald drikke, forteller Siv, og avrunder med å ønske alle over 12 år velkommen til å delta!


For mer informasjon gå inn på arrangementet.
NB – påmeldingsfrist 11. mars 2021. Påmelding via arrangementet på websiden.
Kontaktperson: Siv Kristoffersen (958 91 851)