Kom deg ut-dagen 2021

Foto: Gunn Elin Fedreheim

Søndag 7. februar er det den årlige nasjonale Kom deg ut-dagen, og vi inviterer til skøytetur med Barnas Turlag.

Kom deg ut-dagen er et årlig arrangement som gjennomføres både første søndag i februar og første søndag i september. Denne dgaen møtes store og små for hyggelige aktiviteter. I år inviterer Barnas Turlag Harstad på skøytetur på Vikevannet. Dette blir en morsom ute-dag med  skøytelek, bål og andre aktiviteter. Barnas Turlag stiller med pølser til alle deltakere!

Av smittevernhensyn må alle som vil delta melde seg på, og det er begrenset antall deltakere. Du er ikke påmeldt før du får en bekreftelsesepost fra oss! Påmelding og mer informasjon finner du her.

Vi oppfordrer alle til å ta seg en tur denne dagen, som en fin tradisjon for både store og små.

Vi blir glade om dere tagger oss i bilder fra dagen! Bruk gjerne #harstadturlag #barnasturlagharstad #komdegutharstad.

Vi håper vi ser deg på Vikevannet!

Barn som melder seg inn i Harstad Turlag (Barnas Turlag) 6. eller 7. februar får en Turbo-bamse i velkomstgave. For barn koster det 130 kroner å være medlem.

Hvis du vil bli medlem, kan du enkelt melde deg inn via vår webside. Velkommen som medlem!