Vil du være vår første Tur- og aktivitetsleder for DNT-ung Harstad?

Hoppende glade ungdommer ønsker tur- og aktivitetsleder hjertelig velkommen
Hoppende glade ungdommer ønsker tur- og aktivitetsleder hjertelig velkommen Foto: Astrid Vaskinn

Harstad Turlag ønsker å satse på de unge og søker en tur- og aktivitetsleder for DNT-ung. Tur- og aktivitetslederen skal ha ansvaret for aktiviteter for unge mellom 13-26 år. Dette er en prosjektstilling for den som liker å samarbeide med de unge, som ser muligheten for varierte aktiviteter, tar ansvar, har stor gjennomføringsgrad og ønsker å videreutvikle turlaget sammen med ungdommen.

Turlaget har i dag ansatt daglig leder i 50 % stilling og vil utvide vår stab med tur- og aktivitetsleder for DNT ung i opptil 50 % stilling. Tur- og aktivitetslederen for DNT ung samarbeider med dagligleder om søknader til prosjektmidler og rapporterer til daglig leder.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Ansvarlig for DNT ung.
  • Jobbe aktivt sammen med våre medlemmer for å utvikle aktiviteter på vårt aktivitetsprogram.
  • Planlegging av de ulike arrangementer.
  • Gjennomføring av store deler av aktiviteter i samarbeid med frivillige og samarbeidspartnere.
  • Videreutvikle DNT ung Harstad med mål om å få flere unge aktivt med i friluftsliv.
  • Arbeide aktivt mot skoler og andre organisasjoner.
  • Annonsere aktiviteter i samarbeid med kommunikasjonsutvalget i HT.
  • Rapportere til daglig leder om aktiviteter som planlegges og gjennomføres.
  • Samarbeid med de andre gruppene i HT om gjennomføring av aktiviteter.
  • Hovedkontakt inn mot styret i Harstad Turlag.

Kvalifikasjoner:

• Over 20 år.
  • Arbeidserfaring med barn og unge.
  • Økonomisk forståelse.
  • Erfaring med ulike dataverktøy.
  • Erfaring innen friluftsliv, men ikke krav om formel kompetanse.
  • Minimum førerkortklasse B.

Egenskaper:

• Genuint opptatt av å inkludere alle.
  • Gode samarbeidsevner og høy sosial kompetanse.
  • Evne til å knytte relasjoner og lede andre i frivillig arbeid og aktivitet.
  • Høy arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne.
  • Kreativ og løsningsorientert.
  • Høy grad av serviceinnstilling.

Vi ønsker oss deg som liker å samarbeide og lede aktiviteter, fortsatt er glad i den spontane leken, og er kreativ og kommuniserer godt med ungdommen. Du liker å arrangere og skape nye ting som kan bidra med fornyelse inn i vårt etablerte tilbud. Du håndterer både å lede aktiviteter i det fri og dager med administrasjon. Du må like å bruke timer foran en PC i planleggingsarbeidet, delta i møter med samarbeidspartnere, turledere og oss andre i Harstad Turlag. HT arrangerer mange aktiviteter utenfor normal arbeidstid og det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid. Du må disponere egen bil. Lokal tilhørighet og nettverk er en fordel i denne stillingen.

Vi tilbyr:

• En svært variert jobb med mye frihet og ansvar.
  • Et lite arbeidsmiljø, men tett samarbeid med mange frivillige og samarbeidspartnere.
  • Arbeid i en sunn organisasjon med god økonomi.
  • En mulighet til å bidra til at ungdommer får naturopplevelser for livet.
  • En mulighet til å gjøre en forskjell for andre.
  • Hjemmekontor eller kontor på Turlagshuset.
  • Lønn og betingelser etter avtale.

Stillingen er en prosjektstilling over 3 år med mulighet for forlengelse.

Sommer 2019.
Sommer 2019. Foto: Marius Dalseg Sætre

Om arbeidsgiveren

Harstad Turlag er en frivillig organisasjon, stiftet i 1925. Harstad Turlag er en medlemsforening i forbundet Den Norske Turistforening (DNT).

Harstad Turlag har 9 hytter, mange ruter, 1850 medlemmer og aktivitet i kommunene Harstad, Lødingen, Ibestad, Evenes, Tjeldsund og Kvæfjord. Vi legger til rette for friluftsliv både sommer og vinter. Harstad Turlag den største frivillige organisasjon i Sør-Troms. I 2019 fikk DNT ung Harstad prisen som årets veivisere for sitt samarbeid med Rampestrek. Harstad Turlag har i 2018 og 2019 fått prisen for størst økning i antall medlemmer i kategorien mellomstore turlag.

Har du spørsmål angående stillingen ta kontakt med styremedlem Hanne Marit Kvitting på tlf 91 24 20 21.

Søknad med CV sendes til: Harstad Turlag, Postboks 227, 9483 Harstad eller mail til: post@harstad-turlag.no

Søknadsfrist: 7. oktober 2020

Skrevet av Gunn Elin Fedreheim 7. september 2020