Gratis dagskort i Sollia!

| Bilder fra DNTs fotokonkurranse-runder i 2016.
| Bilder fra DNTs fotokonkurranse-runder i 2016. Foto: DNTs fotokonkurranse, Rune Bergquist

I forbindelse med Toppturfestivalen 27. til 28. mars, får alle DNT-medlemmer gratis dagskort i Sollifjellet alpinsenter lørdag  28. mars. Med dette ønsker primus motor bak festivalen, Bjørn Forthun, alle hjertelig velkommen til å ta del i DNT fjellsports mange aktiviteter i Sollifjellet alpinsenter.

PROGRAM FOR TOPPTURFESTIVALEN

Toppturfestivalen arrangeres for første gang nå i 2020. Formålet med festivalen er å skape en engasjerende og inspirerende arena for læring og kunnskapsformidling for å bidra til trygg ferdsel til fjells. Gjennom en lang rekke seminarer og innlegg settes det fokus på sikkerhet, kameratredning, snøprofiler, førstehjelp og mye mer. -Dette er en unik mulighet til å lære mer om sikker ferdsel og samtidig treffe andre turglade folk, sier daglig leder i turlaget Jørn Arild Thorvaldsen.

Fredag 27 mars åpner festivalen på bysenteret. Lørdag er det topptur og folkefest i Sollia. På kvelden er det samling på UiT for mer presentasjon og avslutning av festivalen. Detaljert program foreligger på arrangementet på Facebook.

Toppturfestivalens samarbeidspartnere

GRATIS DAGSKORT - KUNNSKAP FOR ALLE

Gjennom samarbeid med Sollifjellet alpinsenter kan Harstad Turlag glede alle med at det er gratis dagskort lørdag 28. mars i bakken for alle DNT-medlemmer. -Dette er en unik mulighet for alle til å være med og lære om skredprofil og kameratredning, sier Bjørn Forthun. -Og samtidig bidrar det til at økonomien ikke setter en stopper for livsviktig kunnskap, fortsetter han. Daglig leder kan fortelle at man får dagskortet ved å vise DNTs medlemsbevis der man kjøper heiskort. -Medlemsbeviset finner du enklest ved å sende en sms via linken på DNTs webside, forteller Jørn. -Og et annet alternativ er å laste ned appen DNT medlem der du vanligvis laster ned apper, fortsetter Jørn.