DNT og Harstad turlag blir synlig i sentrum

Hans Erik Myreng og Jørn Arild Thorvaldsen

Harstad turlag og Parabolflua inngår samarbeidsavtale.

Fra 1. februar vil du få tilgang til DNTs merkevarer hos Parabolflua. Harstad Turlag og DNT ønsker å være synlig og gi våre medlemmer et tilbud om tjenester i Harstad sentrum. Parabolflua ønsker å utvikle en aktiv rolle og tilby tjenester og sportsartikler til et bredt publikum gjennom et samarbeid med Harstad Turlag.

Vi er glad for at vi har fått til dette samarbeidet og håper publikum vil benytte seg av mulighetene. Hos Parabolflua kan du som medlem kjøpe DNT nøkkel som passer til de fleste av DNTs 550 hytter. Du får lett tilgang til noen av DNTs merkeprodukter som luer, lakenposer, turkopper mm.

Parabolflua vil bidra med sin kompetanse på turutstyr og gi råd om hva du trenger å ha med på tur.

Informere publikum om DNTs nettside med oversikt over hytter og turer.

Veilede publikum til DNTs nettportal for registrering av medlemskap og booking av hytter.

Som en del av avtalen vil medlemmer i DNT få 15% rabatt på veiledende pris (hvite prislapper) for utstyr som er i butikken.  For å få en god opplevelse både for butikken og for oss som kunder er det er viktig at gyldig medlemsbevis forevises før handelen gjennomføres.

Dette kan du enkelt laste ned til din telefon. Informasjon om dette finner du på www.ut.no

Fordelsavtalen i sin helhet finner du her: Fordelsavtale

Skrevet av Jørn Thorvaldsen 2. februar 2019