Velkommen til Maistua!

Maistua innvendig, sett fra hemsen
Maistua innvendig, sett fra hemsen Foto: Jørn Arild Thorvaldsen

-Gratulerer Harstad og hele Norge! Nå har dere fått et nytt attraktivt og eksklusivt nærturtilbud, sier styreleder Nils Erik Bakke i det Maistua nå er åpen for alle besøkende med DNT-nøkkel.

Kvelden 22. november ble programmet om Maistua vist på TV3. Knappe fem måneder gikk det fra Eventyrlig Oppussing var på befaring til de var ferdige med jobben, og ytterligere to måneder senere kan Harstad Turlag endeling ønske alle velkommen til å se det som må være en av Norges fineste DNT-hytter. -Vi er uendelig stolte av arbeidet som har blitt gjort, og av at vi har noe vi mener er helt unikt å tilby både medlemmer og blivende medlemmer av DNT, sier styreleder Nils Erik Bakke. Samtidig vil han gi honnør til Eventyrlig Oppussing for den fantastiske jobben de har gjort på Maistua. -De har løst oppdraget på en helt fantastisk måte, med ideer og løsninger som vi i turlaget aldri ville kommet på, forteller en strålende glad styreleder.

Daglig leder i turlaget, Jørn Arild Thorvaldsen, forteller at Maistua nå ligger klar for booking på DNTs hyttebooking. -Her vil man kun kunne reservere hele hytta for overnatting, og da koster det 750,- for medlemmer og 1500,- for ikke medlemmer, forteller Jørn Arild Thorvaldsen. -I tillegg er det spesielle priser for kommersielle grupper, føyer han til.

Maistua vil låses med vanlig DNT-nøkkel, og hyttebookingen begrenser ikke bruken av hytta til dagsbesøk. Jørn oppfordrer til at folk bruker bookingsystemet, og at de følger de regler og retningslinjer som gjelder for hytta.

Tusen takk

Skrevet av Gunn Elin Fedreheim 22. november 2018