Nye turledere i Harstad Turlag

Foto: Hanne Marit Kvitting

Helgen 20-21.okt arrangerte Harstad Turlag et grunnleggende turelederkurs, hvor ca 15 personer ble kurset i turlederrollen. De nye turlederne våre har en spredd alder, som igjen har mye å si for vårt turprograms allsidighet.

Turlederkurset strakk seg over to dager og deltakerne fikk grunnleggende opplæring i kart og kompass, førstehjelp og hvordan man skal være og te seg som turleder, både gjennom teori og praksis. Med grunnleggende turlederkurs kan du guide kjente turer i nærområdet, men også være med som turleder  på ukjente og krevende turer hvis du går sammen med en turleder med mer erfaring og/eller har viderekommende kurs.  Det er mulig å bygge på grunnleggende turlederkurs med flere viderekommende turlederkurs.

Vi gratulerer våre nye turledere med vel gjennomført kurs og ønsker dere hjertelig velkommen i Harstad Turlag.

Er du glad i gå på tur og er ofte ute i skog og mark? Hva med å ta med deg et lite gjeng neste gang du går på tur? Harstad Turlag kjører jevnlig turlederkurs, så er du interessert er det bare å følge med på hjemme- og facebooksiden vår for når neste kurs skal være, evt kontakte styreleder: Nils-Erik Bakke: 901 99 868.

Foto: Christina Svanstrøm
Foto: Christina Svanstrøm
Foto: Christina Svanstrøm
Foto: Hanne Marit Kvitting
Foto: Hanne Marit Kvitting
Foto: Nils Erik Bakke

Skrevet av Therese-Marie Tangen 24. oktober 2018