Maistua på Eventyrlig oppussing!

Maistua
Maistua Foto: Gunn Elin Fedreheim

På medlemsmøtet i turlaget mandag 11. juni, kunne styret endelig slippe nyheten: Maistua skal pusses opp av TV3-programmet Eventyrlig oppussing.

Foran i overkant av 30 personer ble det vist en film som viste introen til programmet Eventyrlig oppussing. Denne, sammen med en hilsen fra programleder Halvor Bakke, presenterte at Maistua nå skal totalrenoveres. Til høsten kommer tv-teamet, som samarbeider tett med PEAB Bjørn Bygg fra Harstad, til Harstad for seks intense dager med mellom 10 og 16 timers arbeid om dagen. Styret forventer en svært annerledes og langt mer attraktiv hytte når arbeidet ferdigstilles.

PEAB Bjørn Bygg skal gjøre forarbeidet, mens selve produksjonen varer i seks dager. Innspillingsperioden avsluttes med en folkefest på, og rundt hytta, hvor både styret og Harstads befolkning får se det ferdige resultatet.

Tv-programmet vil sendes på TV3 i desember 2018.