Rekord mange møtte til kveldsmattur

Foto: Therese Tangen

Ca 110 stk møtte til kveldsmattur i Stangnesfjæra. Turen var i regi av Barnas Turlag og her var det mange store og små som møtte opp med kvaldsmaten i handa og smilet om munnen.

Kveldsmatturene er en fast gjenganger hos Barnas Turlag. Den faller som regel bestandig på en torsdag, men alltid på en ny plass. For å enkelt få med deg disse og mange andre turer, kan du gjerne følge oss på facebook: https://www.facebook.com/BarnasTurlagHarstad/.

På denne turen skulle vi også plukke litt søppel, men det var så reint fra før av at det ikke var nødvendig å plukke så mye. Og det er jo fint! Dagen gikk til klatring i bergene, utforsking i fjæra, flyndre/steinkast og fotballspill. Mange hadde også med seg fiskestenger, hov og bøtter og spader. Også var det så mye god mat å se å lukte på bålet.

Det var en forblåst dag, men det så ut til at alle storkoste seg.

I forbindelse med denne turen har undertegnete fått privat melding om at denne fjæra egentlig heter Hestvika Sør. Personen som kontaktet meg hadde stålkontroll på alle fjærene på Stangenes, noe jeg har lengtet lenge etter. Etter mye fartstid i de fjærene er min erfaring at ikke alle vet hva alle fjærene heter, og det har ofte skapt artige diskusjoner. Men nå har vi fått kart og beskrivelser, lagd av Gangsåstoppen barnehager. Takk for det! Og beklager for feil bruk av navnene.

Vil samtidg beklage misforståelsen om parkering på p.plassen til HT trykkeriet sine ansatte som skapte forvirring for både ansatte ved trykkeriet og turdeltakerne i Barnas Turlag. Bedre beskrivelse av p.plass skal være på plass neste gang. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvor mange som kommer.


Turleder Siri leder søppelplukkingen
Turleder Siri leder søppelplukkingen Foto: Therese Tangen
Foto: Therese Tangen
Foto: Therese Tangen