Fakkeltog til Gangsåstoppen

27. desember kl. 15:00
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Fakkeltog
Harstad Turlag, Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Barnas Turlag

Oppmøte på parkeringsplassen på Stangnes videregående skole kl. 15. Vi går i samlet flokk opp til toppen hvor vi drikker og spiser litt. Vi håper at vi får sett Harstad og Vågsfjorden i et nydelig vintervær. Husk fakler, mat og drikke!

Turen passer for alle som kan gå og liker å være ute i vintervær.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktpersoner: Therese Tangen (934 10 442) og Siri Hofsø Hjellnes (918 38 371)

Fakkeltog til Gangsåstoppen

Vi avslutter året med det som har blitt en tradisjonell fakkeltur til Gangsåstoppen. Disse turene byr på mørketidsstemning, tente fakler og den spesielle roen som kjennetegner romjula. Oppmøte på parkeringsplassen ...