Kveldsmattur til et av vannene på Aunfjellet

6. september 2018 kl. 17:30
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur, Barnasturlag
Harstad Turlag, Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende kveldsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.

Tid: 17:30
Oppmøte: Parkeringen på Aunfjellet
Turmål: Et av vannene

Ta med: Mat og drikke, et par vedkubber, blåbærspann og godt humør.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktpersoner: Dagrun Weines (992 55 557) og Rannveig Kildal Ramtvedt (93644986).

Kveldsmattur til et av vannene på Aunfjellet