"En natt i naturen" og "Kom deg ut-dagen"

1. september 2018 kl. 16:00
2. september 2018
Turtyper
Fellestur, Fottur, Telttur, Barnasturlag, Friluftslivetsuke, Komdegut, Nattinaturen
Harstad Turlag, Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

Vi starter den nasjonale "Friluftslivet uke 2018" med den offisielle "Natt i naturen" 1.sept og "Kom deg ut-dagen" på friluftslivets dag 2.sept, begge i Straumsbotn i Kvæfjord. Her kan dere velge om dere vil bli med på "Natt i naturen" å overnatte sammen med Barnas Turlag fra 1-2.sept, eller bare komme til "Kom deg ut-dagen" søndag 2.sept.

Oppmøte ved p.plassen til Kvæfjord løyper på Kvæfjordeidet kl.15 for de som ikke vet veien, her kan vi evt samle oss i færre biler, om mulig. De som vet veien kjører til brua innerst i Straumsbotn, der er det to store, fine sletter å telte på. P.plassen er relativt liten med plass til 6-8 biler. De som kommer senere må parkere langs veien, men husk å parkere bilene på samme side av veien og godt inn i grøfta så vi ikke er til hinder for øvrig trafikk.

Vi prøver å være ferdig med teltrigging til kl. 18. Da lager vi felles kveldsmat rundt bålet. Turlaget ornder bål og dere tar med egen kveldsmat. Turlaget popper også popkorn til alle og spanderer marshmallows til dessert.

Søndag starter dagen med bålkos og frokost.

Kl. 11 starter Kom deg ut-dagen med aktivitetsløype. Vi inviterer til pinnerace, vedkasting, balansering på line og statuekonkurranse. Deltakerpremie til alle barna! Etter aktivitetsløype samles vi ved bålet og Barnas Turlag spanderer pølser på alle sammen.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer og oppdateringer annonseres der.

Kontaktperson/turleder: Therese Tangen (934 10 442).

Edit:

Pga at vi skal kunne beregne mat og diverse er det viktig at alle som skal være med, trykker "skal" og ikke bare "interessert" på arrangementet på facebook. Kommenter gjerne hvor mange dere blir og om dere skal være med hele helgen eller bare på "Kom deg ut-dagen?"

Det kan også sendes sms til kontaktperson: 93410442

Pakkeliste til "Natt i naturen" kommer på facebook. De som vil ha den på sms må si ifra.

"En natt i naturen" og "Kom deg ut-dagen"