Avlyst Tur til Dypingen, Grytøya

17. juni kl. 09:50
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Turbohytta
Harstad Turlag, Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På grunn av for få påmeldte.

Har du lyst til å dra på befaring til plassen der Turbohytta skal bygges? Vi går i samlet flokk de nesten to kilometrene over haugen og ned til Dypingen. Der ser vi på tomta til hytta, hører litt om planene for hytta, og utforsker området. Vi lager også bål og spiser en god lunsj rundt bålet.

Ta med matpakke, noen vedskier og drikke for en dag på tur. Oppmøte på Stornes fergekai kl. 09:50. Retur med den ferga som passer, fergene går jevnlig.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktpersoner: Gunn Elin Fedreheim (92 85 65 00) og Linda Motrøen Paulsen (413 14 451)

Tur til Dypingen, Grytøya

Kontaktinformasjon: