Kveldsmattur til Apeskogen på Stangnes

7. juni kl. 17:30
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur, Barnasturlag
Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende kveldsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.

Tid: 17:30
Oppmøte: Parkeringen ved Stangnes videregående skole
Turmål: Apeskogen på Stangnes

Ta med: Mat og drikke, et par vedkubber og godt humør

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktperson: Linda Motrøen Paulsen (413 14 451)

Kveldsmattur til Apeskogen på Stangnes