Kveldsmattur i Stangnesfjæra

3. mai kl. 17:30
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur, Barnasturlag
Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende kveldsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.

Tid: 17:30
Oppmøte: Ved parkeringen ved trykkeriet på Stangnes
Turmål: Stangnesfjæra

Ta med: Mat og drikke, bøtte, spade, fiskestang etc.

Velkommen til både gamle og nye medlemmer. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktpersoner: Therese Tangen (934 10 442) og Siri Hofsø Hjellnes (918 38 371)

Kveldsmattur i Stangnesfjæra