Onsdagsdugnad på Grønnkollen

Dugnad

Dato
29. juni kl. 10:00 - 21:00
Alternative datoer

6. juli 2022
Passer for
Alle
Turtyper
Dugnad, Snekring, Grønnkollenhytta, Maling,
Arrangør
Harstad Turlag
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Vi starter med onsdagsdugnader på Grønnkollen. Mange forskjellige oppgaver skal løses. Vi har stort sett materiell og verktøy på plass på hytta.  Vi trenger at du stiller og kan bidra med oppgaver som du kan løse. De neste 4 onsdagene vil det være aktiviteter gjennom hele dagen. Har du anledning til å stille på dagtid er vi der fra kl. 10:00. Om du kan komme på ettermiddag eller kveld vil arbeidet pågå til ca. kl. 21:00. Ta med matpakke og kom når det passer. Vi sørger for kaffe med litt tilbehør. Ta kontakt når du kommer eller gjør avtale på forhånd og vi kan tildele arbeidsoppgaver til deg.

Adkomst:
Enkles og kortes fra Steinsåsvatnet. Her går det sti opp til Grønnkollen < 1 km. https://www.google.no/maps    Norgeskart
Fra Folkeparken via fjellveien i retning Musvatnet hvor du tar av til Grønnkollen etter ca 3 km.  Totalt gangavstand ca 4 km.

Følgende oppgaver er prioritert i juni.
Ferdigstille soverom for bruk. Legge panel i tak, male gulv og innrede de to soverommene. Bygge plattform for toalettbeholdere under hytte ca. 2 x 2 meter, montere toalettbenk og ferdigstille innredning. Montere innerdør i gang mot soverom. Montere tømmerpanel. Montere vegg bak ovn i hyttedelen. Diverse riving av gamle plater innvendig. Legge panel i tak på Storstua (gruppedelen). Beise panel innvendig. Lappe og vedlikeholde gammel brannmur. Rydding og renhold. Innrede loft. Samt masse annet.

Onsdagsdugnad på Grønnkollen

Vi starter med onsdagsdugnader på Grønnkollen. Mange forskjellige oppgaver skal løses. Vi har stort sett materiell og verktøy på plass på hytta.  Vi trenger at du stiller og kan bidra med ...

Kontaktinformasjon: