Tur til Hårberget ved Sandtorg

Fellestur

Dato
15. august kl. 10:20
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellutsikt, Fjordutsikt
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Oppmøtetid og -sted er klokka 10.20 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg, avmarsj kl 1030. Ta kontakt med turleder Harry Karlsen på mobil 918 60 424 hvis du/dere har behov for mer informasjon om oppmøtestedet.

Hårberget er en fin og grei topp for de fleste med flott utsikt i alle retninger. Hårberget ligger som ei rundingsbøye i Tjeldsundet og har Sætertind og Haukebøtind som nærmeste fjell.

Hårberget er 399 m o.h. og turens lengde er på ca 7 km tur retur. Stien opp har mykt og behagelig underlag med noe stein og berg mot toppen. Stigninga opp kan nok føles ganske tung for enkelte, men vi tar det med ro. Vi tar matpausen på toppen.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebooksiden vår Seniorgruppa i Harstad Turlag for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

 

Tur til Hårberget ved Sandtorg

Oppmøtetid og -sted er klokka 10.20 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg, avmarsj kl 1030. Ta kontakt med turleder Harry Karlsen på mobil 918 60 424 hvis du/dere har behov for mer informasjon ...

Kontaktinformasjon:

  • Harry Karlsen
  • Tlf. 91860424

Turledere:

  • Harry Karlsen
  • Kenneth Kjærsrud