Middagstur med aking i Folkeparken

2. mars kl. 16:30
Fellestur, Fottur, Folkeparken, Middagstur
Barnas Turlag Harstad

Barnas Turlag inviterer deg til å ta med middagen ute i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende middagsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.

Oppmøte ved p-plassen i Folkeparken kl. 16:30. Vi går til en gapahuk og lager mat og leker der.

Det anbefales å ha refleksvest på og å ta med hodelykt. Ta med noe å ake på for både store og små.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon:

Turledere: