Kveldsmattur under fullmånen på Aunfjellet

Fellestur

Dato
27. januar kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldsmattur, Fullmåne
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Barnas Turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med rikelig av fristende kveldsmat og drikke for hele familien. Fremme ved turmålet blir det tid og mulighet til både lek og spising. Ta med en vedskie til bålet hvis du har, og klær og utstyr som passer til vær og føreforhold.  

Det anbefales å ha refleksvest på og å ta med hodelykt. Ta med noe å ake på for både store og små. 

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette. 

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der. 

COVID-19
Vi må alle til enhver tid følge de rådende anbefalingene om smittevern. Vi oppfordrer til at hver familie holder en meters avstand til andre familier! Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere. For smittesporing er det obligatorisk påmelding for alle som skal delta på turen. Det er svært viktig at dere legger inn både barn og voksne i påmeldingen.

Kveldsmattur under fullmånen på Aunfjellet

Barnas Turlag inviterer deg til å ta med kveldsmaten ut i naturen. Bål, frisk luft og aktivitet øker appetitten for de fleste, så her er det bare å fylle sekken med ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gunn Elin Fedreheim
  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes