Kom og prøv kajakk!

28. august kl. 12:00 - 16:00
Fellestur, Padletur, Padling
Barnas Turlag Harstad, Harstad Padleklubb

Nysgjerrig på hva padling i kajakk er? Lyst å lære litt? Jakte etter skumbjørner? Balansere og leke i og med kajakken? Eller helt enkelt se om kajakkpadling er noe for deg? Da er dette rette plassen! Arrangementet er et samarbeid mellom Barnas Turlag og Harstad Padleklubb. Harstad Padleklubb stiller med instruktører, kajakker og tørrdrakter.

Det er plass til 8 barn på hver gruppe som fordeler seg slik:
Mellom kl. 12 og 13:30: 5-7 år
Mellom kl. 13:30 og 15: 8-10 år
Mellom kl. 15 og 16:30: 11-15 år

Oppmøte 30 minutter før oppsatt padletid.
Hvert barn må ha med en foresatt.

Nødvendig utstyr:
● Et komplett klesskift
● Termos med varm drikke
● Sjokolade/banan/brødskive

Ta med en vedkubbe og grillmat og tilbring søndagen i Kanebogenfjæra!

Parkering: Kommunal parkering ved Kanebogenfjæra.
Arrangementet er gratis.

For påmelding og spørsmål, ta kontakt med Siri Hofsø Hjellnes på mobil 91838371.

Covid-19
Corona pandemien krever tilpasninger slik at vi unngår smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til arrangementsansvarlig Siri Hofsø Hjellnes på mobil 91838371 eller på DNT sine sider, og ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på arrangementet. Alle deltakere holder avstand på en meter under arrangementet, så langt det lar seg gjøre.  Spørsmål kan gjerne sendes arrangementsansvarlig i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kontaktinformasjon:

Turleder: