Telttur til øyparadiset Krøttøya og Meløyvær

18. september kl. 15:30
Fellestur, Sykkeltur, Meløyvær, Krøttøy,
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Barnas turlag inviterer til telttur til øyparadiset Meløyvær/Krøttøya. Vi tar hurtigbåten fra Harstad sentrum, og anbefaler alle å ta med sykkel. På øyene her finnes det kun et par biler, og det er supre sykkelforhold. Fra hurtigbåtkaia og til øya der vi skal overnatte er det omlag 3,5 km.

Vi legger til rette for grilling, så ta med bålmat. Bål, frisk luft og aktivitet i fjæra øker appetitten for de fleste.

Det er mulig å fylle ferskvann på Krøttøya ved hotellet «Valhall».

Oppmøte Harstad Hurtigbåtkai kl. 14:00
Avgang hurtigbåt Bjarkøystedene/Krøttøya kl.14:30. Retur med hurtigbåten fra Krøttøya søndag kl.14 og kl. 18:00. Barnas Turlag betaler for hurtigbåtturen tur-retur. Påmelding må derfor gjøres innen tirsdag 8.juni.

Ta med:

• Utstyr til overnatting i telt og til matlaging på primus/bål
  • Bøtter, spader og fiskestang
  • Sykkel anbefales
  • Ekstra klær etter vær

Turlederne gir instrukser ved starten av turen.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Telttur til øyparadiset Krøttøya og Meløyvær

Kontaktinformasjon: