Trugetur til Sætertind (1095 moh)

Fellestur

Dato
13. februar kl. 09:45 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trugetur, Topptur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på trugetur til Sætertinden og nyt den spektakulære utsikten fra toppen. Turen er totalt ca 12 km lang og vi skal opp på 1095 moh. Vi møtes kl 09:45 på Idrettsplassen på Sandtorg og derfra følger vi sommerruta mot toppen.

Turen tar ca 6-7 timer tur/retur idrettsplassen. Turen er klassefisert som krevende og du bør derfor ha gått noen turer på truger tidligere og være i god form. Været i fjellet kan skiffte fort så det er viktig at du har med deg godt med klær og gjerne noe varmt og drikke. Se gjerne DNT*s pakkliste for dagsturer i vinterfjellet. Pakkeliste dagstur vinter

Turen er væravhengig, kan bli fremskyndt til lørdag eller bli avlyst. Ingformasjon om dette vil bli sendt ut til alle påmeldte på mail eller SMS.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Trugetur til Sætertind (1095 moh)

Bli med på trugetur til Sætertinden og nyt den spektakulære utsikten fra toppen. Turen er totalt ca 12 km lang og vi skal opp på 1095 moh. Vi møtes kl ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen