Avlyst Trugetur til Durmålstuva (450 moh) på Tjeldøya

Fellestur

Dato
23. januar kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Trugetur, Topptur
Arrangør
Harstad Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen ar avlyst grunnet meget dårlig værmelding!

Velkommen til trugetur til Durmålstuva helt syd på Tjeldøya. Turen er totalt ca 8 km lang og vi skal opp på 450 meters høyde. Avhengig av antall deltagere og føreforhold regner vi med å bruke en 4-5 timer på turen. Turen passer for de fleste som er vant til å gå litt på tur i fjellet.

Vi starter turen på parkeringsplassen ved enden av veien på Tjeldnes. Derfra er det en lettgått tur opp til toppen der vi får flott utsikt sørover i Ofotfjorden ut mot Vestfjorden.

Da været kan skifte fort i vinterfjellet er det viktig å ha med seg godt med klær og gjerne litt varm drikke. Det blir også tidlig mørkt på denne tiden av året så det kan også være lurt å ta med seg hodelykt. Se også DNT's pakkliste for dagturer om vinteren. Pakkeliste dagstur vinter

Turen er væravhengig og kan bli fremskyndt til lørdag eller bli avlyst. Påmeldte deltagere vil da få beskjed på SMS eller mail.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen