Skitur til Statskoghytta ved Langvannet

Fellestur

Dato
27. februar kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Barnas Turlag Harstad

Velkommen på skitur til Statskoghytta ved Langvannet. 

Oppmøtested: Parkeringsplassen innerst i Sørlia klokka 10:00.
Vi følger den vanlige ruta opp til Langvannet, og er vi heldige er det tråkket skispor. Vi spiser lunsj på hytta. På retur drar vi bortom Soltua. 

Før de som ønsker å gå kortere er det også fint å stoppe i bunn av siste bakken på tur oppover til hytta. Der er det også fine akebakker.

Er du usikker eller lurer på noe i forhold til å ha barn i pulk, eller at det er første gang med barn i pulk, er det bare å ta kontakt med turleder. 

Turen blir lagt opp for små og store unger, vi tilpasser etter oppmøtet. For de yngste kan det være vel så artig å gå inn til bunnen av den siste bakken opp til Langvannet. Til Statskoghytta tar det ca 5 timer tur/retur og turen er ca 12 km lang.

Husk klær etter vær, fjellski med/uten stålkant, ekstra skifteklær, skismøing/skifelle, mat og drikke.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette. 

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siri Marianne Hofsø Hjellnes
  • Asgeir Sulen Hovland
  • Trine Hanssen
  • Lina Leknes