Fullmånetur til Maistua

Fellestur

Dato
16. februar kl. 17:15 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Arrangør
Harstad Turlag
Turkode
Fellestur

Onsdag den 16.2.22 stiger fullmånen over horisonten kl. 18. Da er Maistua en flott plass å observere dette magiske synet hvis været tillater det. Oppmøte ved Krafthallen kl. 17:15. Det tar 30-45 minutter å gå opp til Maistua. Nødvendig skotøy, brodder eller truger er avhengig av de aktuelle snøforholdene, annonseres rett i forkant. Ta med hodelykt eller lommelykt. Vi lager bål. Lurt med varm drikke og sitteunderlag. Om vi kan bruke Domen avhenger av pandemien, aktuelle smittetall og restriksjonene som gjelder.

Gjennomføring av turen vil være avhengig av værforholdene og ved å melde deg på turen via Harstad Turlag sine nettsider vil du være sikker på å få informasjon om dette via sms eller på mail.

Påmelding: Grunnet covid-19 har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Turleder vil starte turen med å gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på epost!
 

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med likevel. Har du luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19 kan du ikke delta på våre arrangementer. Du kan enten melde deg av i påmeldingssystemet, eller ta kontakt med turleder.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle.  Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Petra Parschat