Kom deg ut dagen 2022

6. februar kl. 11:00 - 13:00
Fellestur, Skitur, Bål, Kdu, Akebakke, Skilek, Komdegutdagen, Kdu2022
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi har vært så heldige at vi får bruke Kilkams flotte område til dette arrangementet. Oppmøte ved Kilkams anlegg i Kilbotn. Arrangementet varer fra kl 11-13, men det er selvsagt mulig å ha det artig der videre utover dagen.

Barnas Turlag lager bål og stiller med pølser til alle. Og hvem vet - kanskje dukker også Turbo opp?

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kom deg ut dagen 2022

Velkommen til Kom deg ut dagen 2022! Vi markerer denne nasjonale turdagen med skilek, skigåing, aking, bål og andre aktiviteter i Kilbotn. Vi har vært så heldige at vi får bruke ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: