Soltur til Gansåstoppen

16. januar kl. 11:00 - 14:00
Fellestur, Fottur, Bål, Aking, Snø, Førstesol
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går til fots eller på truger opp til Gansåstoppen. Brodder er gode å ha dersom føret er hardt. Ta med mat og drikke og en kubbe eller to til bålet. Start øverst i Toppenveien kl 11, evt. tidligere om dere vil bruke ekstra tid. For de som har mulighet, er det fint om dere parkerer ved Stangnes videregående skole, og går til start derfra.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

COVID-19
Vi må alle til enhver tid følge de rådende anbefalingene om smittevern. Vi oppfordrer til at hver familie holder en meters avstand til andre familier! Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere. For smittesporing er det obligatorisk påmelding for alle som skal delta på turen. Det er svært viktig at dere legger inn både barn og voksne i påmeldingen.

Soltur til Gansåstoppen

Barnas Turlag inviterer til årets første tur, der vi forhåpentligvis kan hilse sola velkommen tilbake. Vi går til fots eller på truger opp til Gansåstoppen. Brodder er gode å ha ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: