Turledermøte

26. oktober kl. 19:00 - 21:00
Annet, , Turledermøte, Harstad
Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi bestiller pizza og drikke.

Harstad Turlag har ca. 50 registrerte turledere. Vi håper at flest mulig av dere har anledning til å bidra. Har du lyst til å bli turleder eller på annen måte delta i turproduksjon er du også hjertelig velkommen. Har du ikke anledning å delta, ta gjerne kontak med ønsker og forslag til turer.

Som turleder er du en utrolig viktig ressurs og en forutsetning for våre aktiviteter. Harstad Turlag ønsker i samarbeid med dere å legge til rette slik at flest mulig kan få mulighet til å bidra etter egen evne og mulighet på fellesturer og arrangementer.

Tema for møtet vil være:

• Turprogram for vintersesongen 2021/22
    • Ta med forslag til turer tidspunkt du kan tenke deg å arrangere
  • Diskusjon og erfaringer
    • Påmelding, erfaringer fra pandemien, fordeler og ulemper
    • Turbilder etter turer. Mange deltakere setter stor pris på å finne bilder av turer på sosiale medier. Hvordan har det fungert? Hva ønsker vi?
  • Tilgang til Sherpa, risikovurderinger, turrapport, kort gjennomgang

Turledermøte

Nå kan vi ENDELIG ønske alle medlemmer og turledere velkommen til Turlagshuset igjen. Vi møtes for å planlegge fellesturer for vinter og vårprogrammet i Harstad Turlag. Vi bestiller pizza og drikke. Harstad Turlag ...

Kontaktinformasjon: