Friluftskurs for ungdom

28. september kl. 18:00
Harstad Turlag, DNT ung Harstad
Dette arrangementet er over!

Velkommen til et høstkurs i friluftsliv!

Til tross for navnet ferskingkurs - dette er åpent både for de som er helt ferske i naturen, men også for de som har vært mye ute før. Det viktigste er at du ønsker å være ute på tur og at du vil lære deg tips, triks og skills for å få det enda morsommere i marka. Kurset er praktisk og foregår utendørs, og blant mye annet vil du lære å

• fyre opp bål på egenhånd
  • finne veien ved hjelp av kart og kompass
  • lage mat på primus
  • pakke sekk til dagsturer

Etter gjennomført kurs får du kursbevis og en kjempefin håndbok i friluftsliv. Du får også prioritert plass på friluftskurs med overnatting, som er en naturlig fortsettelse og vil bli arrangert en helg i løpet av november.

Tid: Kurset starter tirsdag 28. september, og går deretter 12., 19. og 28. oktober. Det foregår på ettermiddagstid og varer i ca. 2 timer hver gang.
Sted: Vi starter alle kurskveldene i Folkeparken. Noen kvelder bruker vi de etablerte turløypene, andre ganger beveger vi oss mer ut i bushen.
Antall deltakere: minimum 5, maksimum 10
Alderen er satt til 13-16 år. Men vi er ikke strenge på dette, litt over eller under går helt fint. Ta kontakt hvis du er usikker.
Utstyr: Det eneste du trenger selv av utstyr er klær og sko tilpasset været, en liten ryggsekk og hodelykt. Alt annet nødvendig utstyr har vi.
Pris: For medlemmer i DNT ung er kurset gratis. For ikke-medlemmer koster det 200,- Er du ikke medlem av DNT ung, men ønsker å blir det? Bli medlem her!

Mer informasjon og program vil sendes ut til de påmeldte. Har du spørsmål før dette, bare ta kontakt på telefon eller mail.

Friluftskurs for ungdom

Velkommen til et høstkurs i friluftsliv! Er du ungdom og ønsker å lære deg flere friluftsferdigheter? Da er dette noe for deg! Over fire tirsdagskvelder arrangerer vi DNTs ferskingkurs. Til tross for ...

Kontaktinformasjon: