Kjerstadtinden på Tjeldøya (854 moh)

Fellestur

Dato
3. juli kl. 09:45 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Topptur
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Bli med på en flott topptur til Kjerstadtind (854 moh). Turen er noe krevende og har enkelte litt luftige partier.

Oppmøte: kl 09:45 ved et lite steinbrudd på høyre side av veien rett før man kommer til Kjerstad.

Turlengde: 13 km

Antatt tidsforbruk: 7 timer

Kjerstadtinden er Tjeldøyas fjerde høyeste topp med sine 854 meter, men er ikke den mest besøkte toppen på øya. Vi møtes kl 09:45 ved et lite steinbrudd på høyre side av veien rett før man kommer til Kjerstad. Turen mot toppen går i et variert terreng og det er noen partier mot slutten der det er litt bratt og som kan oppleves som litt luftige for noen. På toppen er det en fantastisk utsikt over Tjeldsundet og ut Vestfjorden.

Smittevern knyttet til Covid-19 krever at deltagere overholder avstandskrav på 1 meter.
Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen.  Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Kjerstadtinden på Tjeldøya (854 moh)

Bli med på en flott topptur til Kjerstadtind (854 moh). Turen er noe krevende og har enkelte litt luftige partier. Oppmøte: kl 09:45 ved et lite steinbrudd på høyre side av veien ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Dag Jensen