Stien langs sjøen +

Fellestur

Dato
10. mai kl. 10:30 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sjøutsikt
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Seniorgruppa starter barmarksesongen med en enkel tur mandag 10. mai. Da rusler vi på Stien langs sjøen, fra Trondenes kirke til den gamle Essotomta og tilbake igjen - en tur på ca 3 km på grusvei i flatt lende.

Vi møter kl 1030 på parkeringa utenfor kirka. Turen tar maks 1,5 time, og vi legger ikke opp til å stoppe for å spise/drikke på det strekket.

Vel tilbake ved kirka forlenger vi turen videre til Laugen og Altevågen om noen av deltakerne ønsker det, en liten halvtime ekstra gange.  Her nyter vi medbrakt mat og drikke.  

Turleder 1 og kontaktperson er Bente Fotland med mobilnr 97086807.  Hun vil notere deltakernes navn og mobilnummer. 

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebooksiden vår Seniorgruppa i Harstad Turlag for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Vi følger DNTs smitteverninnstruks og eventuelle strengere lokale smitteverntiltak.  Hvis du føler deg i dårlig form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta.

 

Stien langs sjøen +

Seniorgruppa starter barmarksesongen med en enkel tur mandag 10. mai. Da rusler vi på Stien langs sjøen, fra Trondenes kirke til den gamle Essotomta og tilbake igjen - en tur ...

Kontaktinformasjon:

  • Bente Fotland
  • Tlf. 97086807

Turledere:

  • Marianne Heggelund
  • Bente Fotland