Seniortur til gapahuken under Lille Hinnstein

Fellestur

Dato
21. juni kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skogstur
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Oppmøtested er parkeringsplassen i Breivikhaugen boligfelt, kl 1030. Derfra går vi grusveien opp til gapahuken under Lille Hinnstein. Der er det mulighet for å grille, så ta gjerne med pølser og et par vedkubber. Etter matpausen returnerer vi på stien tilbake til bilene. Runden er ca 5 km. Strekket opp til gapahuken er stort sett stigning. 

Vi kan også ta turen opp til Varheia, om det er stemning for det.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebooksiden vår Seniorgruppa i Harstad Turlag for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Vi følger DNTs smitteverninnstruks og eventuelle strengere lokale smitteverntiltak.  Turleder noterer deltakernes navn og mobilnr. Hvis du føler deg i dårlig form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta.

Seniortur til gapahuken under Lille Hinnstein

Oppmøtested er parkeringsplassen i Breivikhaugen boligfelt, kl 1030. Derfra går vi grusveien opp til gapahuken under Lille Hinnstein. Der er det mulighet for å grille, så ta gjerne med pølser og ...

Kontaktinformasjon:

  • Marianne Heggelund
  • Tlf. 90640729

Turledere:

  • Harry Karlsen
  • Marianne Heggelund