Tur til Hårberget ved Sandtorg

Fellestur

Dato
14. juni kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellutsikt, Fjordutsikt
Arrangører
Seniorgruppa Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi inntil videre dessverre ikke felleskjøring på våre turer.  Oppmøtetid og -sted er dermed klokka 10.30 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg. Ta kontakt med turleder Kenneth Kjærsrud på mobil 90913668 hvis du/dere har behov for mer informasjon om oppmøtestedet.

Hårberget er en fin og grei topp for de fleste med flott utsikt i alle retninger. Hårberget ligger som ei rundingsbøye i Tjeldsundet og har Sætertind og Haukebøtind som nærmeste fjell.

Hårberget er 399 m o.h. og turens lengde er på ca 7 km tur retur. Stien opp har mykt og behagelig underlag med noe stein og berg mot toppen. Vi tar matpausen på toppen.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebooksiden vår Seniorgruppa i Harstad Turlag for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Vi følger DNTs smitteverninnstruks og eventuelle strengere lokale smitteverntiltak.  Turleder noterer deltakernes navn og mobilnr. Hvis du føler deg i dårlig form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta.

Tur til Hårberget ved Sandtorg

På grunn av Coronasituasjonen organiserer vi inntil videre dessverre ikke felleskjøring på våre turer.  Oppmøtetid og -sted er dermed klokka 10.30 ved byggefeltet i Årbogen/Santorg. Ta kontakt med turleder Kenneth Kjærsrud ...

Kontaktinformasjon:

  • Kenneth Kjærsrud
  • Tlf. 90913668

Turledere:

  • Kenneth Kjærsrud
  • Hans Andreas Aronsen