Dypingen på Grytøya

Fellestur

Dato
12. juni kl. 11:00 - 15:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Turkode
Fellestur

Turen starter ved fergekaia på Stornes 10.:45, ferga går kl. 11. Fra fergeleie på Bjørnerå tar vi til høyre mot Lundenes og Bjarkøy, ca. 10 km til ungdomshuset i Fenes. Der er det gode parkeringsmuligheter.

Stien går først på øversida av bebyggelsen. Det er mye myr helt frem til vi skal på fjellryggen. Det er lagt planker mange plasser, men ikke gjennomgående. Gode fjellsko til over ankelen er å anbefale. Vi følger fjellryggen mot nord og kan legge en liten avstikker til Falkefjellet 182 m, høyeste punkt på turen. Litt nedenfor Falkefjellet finner man en gammel kjerrevei som går ned til bebyggelsen i Dypingen. I nordenden av bukta er det en fin sandstrand og bålplass. Her kan det bli både grilling og bading.

Turlengde ca. 7 km tur/retur

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Smittevern knyttet til Covid-19 krever at deltagere overholder avstandskrav på 1 meter.
Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen.  Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Dypingen på Grytøya

Turen starter ved fergekaia på Stornes 10.:45, ferga går kl. 11. Fra fergeleie på Bjørnerå tar vi til høyre mot Lundenes og Bjarkøy, ca. 10 km til ungdomshuset i Fenes. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Petra Parschat
  • Hilde Markussen