Velkommen til Harstads hyggeligste (og eneste?) freeride konkurranse

Den 14. mars går startskuddet for årets happening på Heia, Heia Freeride. DNT Fjellsport Harstad har gleden av å invitere til en morsom og fartsfylt dag  for alle som står, har stått eller har utstyr for å stå nedover på ski/ snowboard.

Konkurransen går fra toppen av Heia og ned forbi Maistua. Det vil ikke bli tatt tid på nedkjøringen, men deltakerne vil bli premiert i følgende kategorier:

• Queen/King/Kid of the hill

• Huck of the day

• Guts of the day

• Jerry of the day

• Style of the day

• Outfit of the day

I tillegg vil det bli annonsert foto/videokonkurranse på selve renndagen.

Her kan dermed alle som har randoneeski, snowboard eller telemarkski delta og du vil ha mulighet til å vinne fine premier. Så her er det bare å glide skiene og finne fram gamle eller nyervervede skikunster.

Alle må ta seg opp til toppen av Heia for egen maskin. Det betyr at deltakere må ha ski/ splitboard med feller, alternativt truger. I tillegg skal alle deltagere kjøre med hjelm.

Kåring av vinnere av konkurransen vil foregå ved Maistua, etter at alle har kjørt.

Ved Maistua vil det i løpet av dagen bli fyrt opp griller som kan benyttes av alle. Det vil også være salg av varm og kald drikke.

Viktig informasjon:

Nedre aldersgrense er satt til 12 år, men deltakere under 16 år må ha foresatte til stede. Deltakere under 18 år må ha signatur fra foresatte for å kunne delta.

Alle deltakere må skrive under på egenerklæring ved uthenting av startnummer.

Påmeldingsavgiften er 200 kr (100 kr under 16 år).

Konkurransen har værforbehold.

Vi tar forbehold om nasjonale og lokale restriksjoner vedrørende Covid-19.

Mer informasjon om arrangementet følger.

Velkommen til Harstads hyggeligste (og eneste?) freeride konkurranse

Kontaktinformasjon: