Telttur til Aurvatnet

10. april kl. 11:00
11. april kl. 16:00
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Barnas turlag inviterer til telttur /isfisketur til Aurvatnet på Storjorda.
Ved Aurvatnet setter vi opp teltene oppe på isen eller ved land. Det er gode muligheter for skileik og annen aktivitet.

Turen anbefales for de som har erfaring med å sove i telt.
Det er ca 1,3 km med svak stigning å gå til Aurvatnet fra turistforeningshytta "Bjørnhaugen" på Storjorda. Oppmøte ved Bjørnhaugen turisthytte kl.11:00. Det er stor parkeringsplass ved  turistforeningshytta.

Ta med:
Isfiskeutstyr
Utstyr til overnatting i telt og til matlaging på primus.
Ski med utstyr.
Snespade.
Ekstra klær etter vær.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden "Harstad Turlag" vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Telttur til Aurvatnet

Barnas turlag inviterer til telttur /isfisketur til Aurvatnet på Storjorda. Kanskje du får årets første fisk? Kanskje sprøstekt ørret til middag? Eller frokost? Ved Aurvatnet setter vi opp teltene oppe på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere: