Sandsøy - tur i fjæra

Fellestur

Dato
2. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjæra
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Denne søndagen går turen til Sandsøy! Det blir tur på vest- og nordsiden av øya i nydelige omgivelser. Målet er Kråkenes. Der er det gapahuk og bålplass. Vi satser på å lage bål og kose oss.

Turen går langs fjæra, på svært god og lettgått sti. Fra parkering til gapahuken er det 1,5 km. Underveis er det mange fine steiner å finne, en bekk å seile pinne i, en bro å leke bukkene bruse på. Vi bruker god tid og koser oss underveis.

Ferga går fra Stornes kl. 10:00. Fra Bjørnerå bruker man ca. 20. minutter til Sandsøy. Når du kommer til Sandsøy tar du første vei til venstre og kjører til enden. Der er det snuplass hvor vi kan parkere. Det er ikke så god plass der, så vi må parkere litt smart. Turleder står klar her.

Ta med klær etter vær, litt ved til bålet, egen mat og drikke.

Husk å melde deg på!

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Sandsøy - tur i fjæra

Denne søndagen går turen til Sandsøy! Det blir tur på vest- og nordsiden av øya i nydelige omgivelser. Målet er Kråkenes. Der er det gapahuk og bålplass. Vi satser på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Rannveig Kildal Ramtvedt
  • Lina Leknes