Isfiskekonkurranse på Buttelvatnet

Fellestur

Dato
14. mars kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Isfiske
Arrangør
Barnas Turlag Harstad
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi inviterer til vår populære årlige isfiskekonkurranse! I år går den av stabelen på Buttelvatnet i Sørlia. Ta med familien og tilbring noen timer på isen sammen med oss!

Det blir premiering av de 3 største fiskene. Konkurransen avsluttes kl.13. Fisk som blir dratt opp etter kl.13 blir ikke premiert. Men det er selvsagt mulighet for å fiske enda noen timer - og kanskje sikre seg middag ;)

Vi ordner bål og maggot, borer noen hull og har med noen isfiskestenger. Dere tar med mat og drikke, varme klær og ellers det dere måtte trenge av isfiskeutstyr, hvis dere har. Denne turen er like fin for nye som erfarne isfiskeentusiaster.

Husk å melde deg på!

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Isfiskekonkurranse på Buttelvatnet

Vi inviterer til vår populære årlige isfiskekonkurranse! I år går den av stabelen på Buttelvatnet i Sørlia. Ta med familien og tilbring noen timer på isen sammen med oss! Det blir premiering ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Asgeir Sulen Hovland
  • Lina Leknes