Kom deg ut-dagen 2021 - Vikevatnet

7. februar kl. 11:00 - 13:00
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Barn Vinter, Komdegut
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Kom-deg-ut-dagen 2021! Vi markerer denne nasjonale turdagen med skøytelek, bål og andre aktiviteter på Vikevatnet i Sørvik. Det er også mulig å ta med spark, eller pilkestang for de som vil.

Arrangementet varer fra kl 11-13, men det er selvsagt mulig å ha det artig der videre utover dagen. Vi får parkere ved gården i Storjordveien 1855, kjør ca 300m forbi avkjørsel til Klatran, og sving inn til venstre. Parkering bak den gule låven.

Barnas turlag lager bål og stiller med pølser til alle. Og hvem vet - kanskje dukker også Turbo opp?

Husk å melde deg på!

Påmelding: Grunnet covid-19 har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Turleder vil starte turen med å gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på epost!

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med likevel. Har du luftveissymptomer eller andre symptomer på covid-19 kan du ikke delta på våre arrangementer. Du kan enten melde deg av i påmeldingssystemet, eller ta kontakt med turleder.

I en tidsavgrenset periode vil våre arrangementer kun være åpne for påmelding for bosatte i våre medlemskommuner: Harstad, Lødingen, Ibestad, Skånland, Evenes, Tjeldsund og Kvæfjord.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad.

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kom deg ut-dagen 2021 - Vikevatnet

Kontaktinformasjon: