Fullmåne truge tur til Elgen

Fellestur

Dato
26. februar kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trugertur
Arrangører
Fellesturer Harstad Turlag, Harstad Turlag
Turområde
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Kl. 18.00 Søndag 7.februar ønsker turlaget velkommen til en litt krevende men spennende truge tur til Elgen. Vi følger stort sett sommer ruta med start fra Elgsnes kapell. En bør ha litt trening med truger i bratt terreng og i deler av turen mot toppen må en kanskje bruke brodder/stegjern ved isete forhold. Isøks kan med fordel være greit å ha med, men ikke noe krav. Turleder vil sikre med tau om nødvendig.

Er vi heldig med klarvær og måneskinn er utsikten på veien opp mot toppen og retur, fantastisk. Turen vil foregå i moderat tempo så turen kan nytes underveis.

Turen er en påmeldings tur pga behov for info til deltakerne om muligheten for å gå til Storhornet fra Stornes i stedenfor Elgen, om værforholdene tilsier det.

Mat, drikke, vinter klær, truger, brodder/stegjern og hodelykt må deltakerne sørge for selv, eventuelt få lånt av andre. 

Fullmåne truge tur til Elgen

Kl. 18.00 Søndag 7.februar ønsker turlaget velkommen til en litt krevende men spennende truge tur til Elgen. Vi følger stort sett sommer ruta med start fra Elgsnes kapell. En bør ...